Företagsgolf

...

Företagsgolf på Gräppås Golfklubb

Sponsorgolf med Gräppås Damer

Sponsorgolf med Gräppås Damer

I en naturskön miljö vill vi ge ert företag en dag att minnas. Hos oss finns möjligheterna att skapa en företagsdag som passar just er. Vi har en färgstark meny att välja på och självklart kan vi skräddarsy efter era behov. Med Service i fokus och i trevlig miljö garanterar vi en lyckad dag.

18-hålsbana & 9-hålsbana

Håll 11 på 18-hålsbanan

Håll 11 på 18-hålsbanan

Vacker skog och inslag av ek ger en fin inramning åt vår 18-hålsbana, som har en spännande och omväxlande topografi. Kluriga greener och smala passager ger alla en härlig utmaning.
Vår attraktiva 9-hålsbana spelar ni på cirka en timme. Ett smart alternativ när företaget vill hinna med mycket på kort tid. Hos oss kan alla spela golf för på denna bana erbjuder vi Play & Play spel.

Gräppås Tränarteam

Akademi i Gräppås Studio

Akademi i Gräppås Studio

Med hjälp av modern teknik i vår golfstudio hjälper våra välutbildade PGA-tränare er. Vi erbjuder tekniska, fysiska och mentala utvecklingsprogram, allt enligt era önskemål.
Våra närliggande övningsområden ger fantastiska möjligheter att träna alla slag från tee-green . I vår studio har vi även ett golfgym där vi utför rörelseanalyser och bedriver träning.

Gräppås Golfrestaurang

På Gräppås Golfrestaurang träffar du kunnig och trevlig personal som erbjuder vällagad mat. Efter era önskemål och behov skräddarsyr vi en härlig meny bara för er.