Elitgänget ansluter till tävlingskommittén

Med tänket – är vi många som hjälper till så blir allt enklare tackade elitgänget Ja för att medverka och utveckla tävlingsverksamheten på klubben.
Gabriella Carlbom, Felix Asper-Karlsson, Victor Hammer och Elias Johansson kommer finnas med från när planeringen av säsong 2025 kommer igång under hösten.

Det behövs fler som hjälper till och fyller på med nya idéer. Vad passar inte då bättre med fyra unga men rutinerade elitspelare som ansluter för att med sin expertis hjälpa klubben in i den närmaste framtiden.

Fram till idag har det varit ett tappert gäng som år efter år rullat verksamheten framför sig på ett ypperligt sätt. Denna kompetens kommer även fortsättningsvis vara viktig för klubben men nu blandar vi upp det med lite nya impulser.

Samtidigt söker tävlingskommittén klubbmedlemmar som vill hjälpa till i framtiden. Det kan vara några timmar ibland, eller en hel dag eller flera dagar. Det bestämmer du själv, hur mycket tid du kan bjuda klubben på.

Några exempel:

Tävlingsledare och funktionärer – utbildning årligen

Markörer – när det går en tävling och det blir udda antalet startande så behövs det en markör som för den tävlandes score. Till detta krävs ingen utbildning – bara att du själv har ett hcp.
Här behövs det hjälp redan till tävlingarna 24/7, 25/7 och 26/7 och kan du ställa upp där några timmar skickar du ett mail till johnskoglund@live.com