Junior & Elit

I vårt juniorprogram har vi plats för alla barn och ungdomar 6-21 år som vill prova på eller förbättra sin golf. Vi erbjuder aktiviteter såsom nybörjarkurser, veckoträning året om,  läger året om kopplat till loven och studiedagar.

Viktigt för oss

Alla barn och ungdomar ska känna glädje, trygghet och utveckling i vår träningsverksamhet.  Vi vill att alla ska behandla varandra med respekt och att vi tillsammans har riktigt roligt på träningarna. Vi vill möta varje junior och se till att alla utvecklas utifrån sin nivå
Träna med kompisar

Gruppträningen Golfkul och Junior Bredd är grundbulten i vår verksamhet och vi delar in våra grupper efter kompisar, ålder och ambition. Här hittar du mer information om vilken grupp som kan passa dig.

Dom juniorer som börjat tävla kan vara med och köra extra aktiviteter med Team Junior Tour 13-16 år samt 17-21 år.

Team Golfkul 6-8 år
Team Junior 9-12 år
Team Junior 13-21 år
Team Junior Tour 13-21 år

Nybörjare

Barn 6-8 år startar i Team Golfkul.
Junior 9-15 år startar med Nybörjarkurs junior, som är en mer intensiv kurs mot grönt kort.
Är man 16 år eller äldre, går man Nybörjarkurs intensiv, som är en vuxenkurs.
Här kan du läsa mer om Nybörjarkurserna

Läger och sommarträningar

Årets höjdpunkter är våra läger och sommarträningar som samlar barn och ungdomar i alla åldrar och nivåer. Dagarna är roliga, intensiva med massor av aktiviteter och utvecklingen golfmässigt går snabbt framåt. Bäst av allt är att det är här du träffar dina golfkompisar och bygger relationer.
Här kan du läsa mer om våra läger
Här kan du läsa mer om sommarträningen

TEAM Junior Tour 13-21 år  
Är du junior från 13 år som tävlar eller har en ambition att börja tävla? Då anmäler du dig till träning och aktiviteter med Team Junior Tour. Det är roligt att tävla och här kan du läsa mer om vilka tävlingar som finns. Första steget är att börja tävla på hemmaplan och då är Gräpppås fredagsgolf perfekt, läs mer om fredagsgolfen här.

Välkomna!